ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Oι λεπτομέρειες έχουν σημασία για τον κάθε επισκέπτη . Το καλωσόρισμα με το όνομά τους, η προστασία της ιδιωτικότητάς τους και η διασφάλιση ότι οι υπηρεσίες φιλοξενίας διεκπεραιώνονται εγκαίρως είναι κριτήρια που εκτιμώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Η εμπειρία της Mitel στον τομέα της φιλοξενίας βοηθάει τα ξενοδοχεία να βελτιώνουν την εμπειρία του επισκέπτη.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

Με την δρομολόγηση κλήσεων , την ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο και την ενσωμάτωση των κινητών τηλεφώνων στα συστήματα σας, χρησιμοποιήστε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για να αλληλεπιδράσετε με τους επισκέπτες και να προωθήσετε το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες, τα εστιατόρια και τις ανέσεις σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή.
Μείνετε διαθέσιμοι με επικοινωνίες omnichannel

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στον πολυάσχολο κόσμο των ξενοδοχείων, πάνω από το 80% του προσωπικού μετακινείται από πόστο σε πόστο παρέχοντας ποικίλες υπηρεσίες, απαντώντας κλήσεις και εκτελώντας διάφορα καθήκοντα back office. Η Mitel προσφέρει εύχρηστα περιβάλλοντα εργασίας ώστε να μειώνεται ο χρόνος που απαιτείται για την εξυπηρέτηση, εργαλεία mobile working ώστε να ελευθερώνεται προσωπικό από συγκεκριμένες τοποθεσίες, εφαρμογές για τη διαχείριση αιτημάτων παροχής υπηρεσιών και business analytics για καλύτερη διεύθυνση.

MITEL’S SUCCESS STORIES